Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In navolging van het succes van de eerste, tweede en derde DRIVR-rit, is het evident dat er een vierde editie op het programma staat. Ditmaal gaan we op verkenning door het asfaltparadijs dat Luxemburg heet.


Update in verband met COVID19

In overleg met organisator Openroads hebben we beslist om #DRIVRrit4 uit te stellen tot in het najaar van 2020, beter dan de rit te annuleren. Een nieuwe datum ligt echter nog niet vast, aangezien het momenteel nog onduidelijk is over hoe de situatie evolueren zal. Van zodra er meer nieuws is brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

DRIVRs die zich al hebben ingeschreven zullen intussen rechtstreeks worden gecontacteerd door Openroads.be.


Net zoals vorig jaar hebben we daarvoor de handen in elkaar geslagen met Pieter-Jan Huyghe van Openroads.be. Als organisator van onder andere de Nieuwpoort Drivers Days, de Wax-IT Rally, RSC Automobile Tour, NSX Club Europe Tour en DRIVR-rit 3, heeft de Oost-Vlaming bijzonder veel ervaring. Toch hebben we, in overleg met de deelnemers van afgelopen editie, ook enkele suggesties gedaan. Daardoor is het parcours iets langer en nog uitdagender geworden met meer afgelegen, en dus minder drukke, wegen.

2019_DRIVRrit-30

2019_DRIVRrit-802019_DRIVRrit-932019_DRIVRrit-94

2019_DRIVRrit-68

Vrije start

Voor de 4e editie van DRIVR-rit trekken we opnieuw oostwaarts en starten daarom in Bastenaken. Met zijn ligging vlakbij de Luxemburgse grens is het de ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan door het Groothertogdom. Daar zullen we jullie vanaf 9u15 ontvangen met een ontbijt, waarna we om 10u00 starten met de briefing. Na de briefing volgt een vrije start waarbij jullie op eigen tempo kunnen vertrekken.

2019_DRIVRrit-102

Deel 1

Het eerste deel van de rondrit brengt een selectie van de meest uitdagende Luxemburgse wegen die zelfs de ervaren chauffeur verbluffen zal. Tevens is het genieten van heel wat knappe vergezichten en flinke hoogteverschillen. Op die manier komen we, na een stevig stuk van 130 km, aan bij de lunch aan de andere kant van dit prachtige land.

2019_DRIVRrit-1152019_DRIVRrit-1172019_DRIVRrit-113

2019_DRIVRrit-71

2019_DRIVRrit-382019_DRIVRrit-21

2019_DRIVRrit-952019_DRIVRrit-50

Deel 2

Na de lunch en welverdiende pauze kom je meteen terecht in het mooiste gebied van Luxemburg. Rotsformaties, perfect wegdek en rollende heuvels wachten jullie op. Dik 100 km later is het eindpunt in zicht, waar jullie een typisch Belgische thuiskomst kunnen verwachten. Daarna wensen we jullie een behouden thuisrit.

2019_DRIVRrit-19

2019_DRIVRrit-292019_DRIVRrit-632019_DRIVRrit-36

Inschrijvingen beperkt

De inschrijvingen zijn zoals gewoonlijk beperkt. De prijs bedraagt 85 euro per persoon. Daarin zijn het roadbook, het ontbijt in Bastenaken, een tweegangenlunch, de drankjes en een buffet vol typisch Belgische desserts inbegrepen. We zien jullie dus graag terug op 31 mei aanstaande voor nummer 4!

Samenvatting

  • Agenda: 31 mei 2020 – vanaf 9u15, vrije start vanaf 10u00 (Uitgesteld tot in het najaar 2020)
  • Locatie: Regio Luxemburg
  • Start: Bastogne War museum, Colline du Mardasson 5, 6600 Bastogne, België
  • Prijs: 85 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, ontbijt, lunch en 4-uurtje. Inclusief dranken.
  • Rondrit: 240 kilometer / 4 uur

MEER LEZEN

Fotoverslag: DRIVR-rit 3

Best of DRIVR: Dit was 2019

Fotoverslag: DRIVR-rit 2