Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We hadden voor 2019 een bijzonder jaar voorspeld en dat is het ook geworden, met twee initiatieven om het 10-jarig bestaan van DRIVR in de verf te zetten: een groepsbezoek aan het Abarth Museum van Guy Moerenhout én een gesmaakte DRIVR-rit die wederom 50 enthousiaste equipes naar de Ardennen deed afzakken. Waarvoor dank!

Aan de beloofde autoquiz zijn we het afgelopen jaar helaas niet meer toegekomen, gewoonweg omdat we te druk in de weer waren met content te maken voor ons webzine. Dat vragenspel hebben jullie dus zeker nog te goed in 2020, evenals een vierde DRIVR-rit waarvoor we dra een datum zullen prikken en communiceren. In tussentijd geven we nog even onze tien beste reportages van 2019 mee:

FotoReportage: FCA Heritage Hub, Turijn

Test: Tesla Model 3 Performance AWD (2019)

Eerste Test: Toyota GR Supra (A90) (2019)

FotoVerslag: DRIVR-rit 3 (10/06/2019)

Racen op Zandvoort met de Mazda MX-5 Cup

Eerste Test: Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+

Interview: Ted Gushue, Digital Media Consultant

In het spoor van Thierry Neuville tijdens Wales Rally GB

Circuittest: Ford GT (2017)

Carspotting in Tokio, Japan