Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
mLVtGvmpKUQ

Een decennium DRIVR, dat vraagt om de nodige festiviteiten. Aftrappen doen we met een Meet & Greet en een begeleide rondleiding in het Abarth Works Museum te Lier op 9 februari aanstaande!

‘Welkom op DRIVR’ kopten we begin februari 2009. Tig roadtrips, nationale en internationale presentaties, tests, shootouts en reportages later is ‘het snelste webzine van de Lage Landen’ nog steeds springlevend. En dat heeft het vooral aan zijn trouwe lezers te danken. Daarom leek het ons gepast om jullie pal op onze verjaardag uit te nodigen voor een octaannamiddag op een interessante locatie.

Die locatie is het Abarth Works Museum in Lier, eigendom van voormalig Abarth-rallyrijder Guy Moerenhout. Een unieke plek met een al even bijzondere collectie van voornamelijk Italiaanse klassiekers zoals een Fiat Abarth 124 Rally, Fiat Abarth 1300/124, X1/9, Fiat Abarth 695 Esse Esse, Fiat Abarth 124 Group IV, Ritmo, Spider, Zagato, Dubble Bubble, Scorpione, Simca, Pininfarina, Monomille, Periscope, Gaminni, Jolly, en ga zo maar door.

Na een persoonlijke intro door Guy zelf is er tijd om de collectie te bezichtigen en vervolgens wat na te praten in de bar van het museum. De plaatsen zijn evenwel beperkt, dus snel inschrijven (met een +1 optie) is de boodschap. Dat kan door een mailtje te sturen naar pieter[at]DRIVR[dot]be.

Wat: DRIVR-meet + rondleiding in het Abarth-museum
Wanneer: 09 februari aanstaande vanaf 14 uur.
Waar: Abarth Works Museum – Industriestraat  1, 2500, Lier
Hoeveel: Gratis toegang én een drankje, beperkt tot 50 plaatsen