Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Ghsyss20Iyw

Group B en DTM werden al op briljante wijze samengevat op YouTube. Antti Kalhola deed nu ook hetzelfde voor het F1-circus tijdens de gekke jaren ’70.   

Een tijdperk met onder andere Gilles Villeneuve, Jochen Rindt, Graham Hill, François Cevert, Ronnie Peterson, Mario Andretti, Jackie Stewart, Niki Lauda en onze Jacky Ickx kan niet anders dan tot de verbeelding spreken. Voeg daar wild kwispelende F1-bolides, de zeswieler Tyrell (P34), de Gordon Murray ‘fan car’ (Brabham BT46), James Hunt die zijn vuisten liet spreken, pitspoezen én de nodige tragiek aan toe en je krijgt twaalf érg boeiende minuten beeldmateriaal!