Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
g1tbdyyWTN0

Afgelopen weekend ging het nieuwe F1-seizoen veelbelovend van start. Red Bull lijkt immers steeds dichter aan te schurken bij de pace van Mercedes-Benz. Hopelijk kunnen zo de dagen van weleer -met spanning, felle duels en bijgevolg massaal aanbeden rijders- stilaan terugkeren. Een tijd die mooi door Antti Kalhola wordt weergegeven in de video The Racers.

Zes minuten, soms is er niet meer nodig om een diepe indruk na te laten. Zes goed gevulde minuten F1-actie opgesmukt met passende muziek en fraaie quotes van iconische rijders. Dit meesterstuk, alweer van Antti Kalhola, dateert ondertussen van 2013 maar vond afgelopen maand opnieuw zijn weg naar YouTube. Sit back and enjoy the show…

MEER ZIEN:

Docu op Zondag: RIP Murray Walker (1923-2021) – ‘It wasn’t work’

BRM geeft meer details over de herrijzenis van de V16 (+ Video)

Docu op Zondag: ‘9 Days in Berlin’ – FIA Formula E