Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
mxVWdot4LQs

Magnus Walker behoeft nauwelijks nog een introductie in octaanmiddens. Minder bekend is dat de Porsche-ambassadeur zijn fortuin maakte door sterren als Madonna en Alce Cooper te kleden, terwijl hij eigenlijk van eenvoudige (Britse) komaf is. Zijn vader repareerde horloges en klokken voor de kost, wat Magnus’ passie voor mechaniek zeker beïnvloed heeft. In deze video vertelt hij honderduit over zijn jeugd en zijn horloges, maar natuurlijk ook over zijn immer evoluerende collectie ‘elfjes’ en aanverwanten.

MEER VAN DAT:

Video: De Link tussen Porsches en Mechanische Horloges

Geschiedenisles: Het ontstaan van de Porsche-Orfina Chronograaf

Watch Stories: Jonathan Ward van ICON