Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
2AqETDgcEKA

En of het ons plezier doet om weer een ‘normale’ editie van de Spa 24 Hours te mogen aankondigen – met negen constructeurs, zomaar even 58 GT3’s en vooral veel publiek. Getest en gemaskerd welteverstaan, maar desalniettemin weer present op de tribunes. Dat de regengoden ook weer een rol gaan spelen, is in deze kwakkelzomer zo goed als zeker. Maar dat is nu eenmaal Francorchamps, waar de grootste etmaalrace van de GT-kalender wederom op het programma staat van zaterdag 31 juli tot en met zondag 1 augustus – van 16u30 tot 16u30. De Superpole op vrijdagavond van 19.50u tot 20.20u krijg je er gratis en voor niks bij, net als de integrale livestream hieronder. Veel kijkplezier!

MEER VAN DAT:

Circuittest: BMW M3 Competition (G80) op Spa-Francorchamps

Porsche 919 Hybrid Evo pakt ronderecord op Spa-Francorchamps (+ Video)

‘Eau Rouge Première’: BMW M4 GT3 maakt debuut tijdens Spa 24h Test Days (22-23/6)