Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
L4wcs8nxms8

Pre-corona was de Porsche Sound Nacht een vaste afspraak op de octaankalender. Bezoekers konden dan na zonsondergang in het museum genieten van hetgeen je normaal niet te horen krijgt bij een statische display: het motorgeluid van de geëxposeerde wagens. Omdat Porsche het dit jaar nog niet aandurfde om het oude format nieuw leven in te blazen, hebben ze maar meteen een nieuw concept op poten gezet. Niet meer ‘s nachts (om de camera’s een kans te geven), maar ditmaal wel op circuit beter dan in een gesloten ruimte met statische displays. Je herbekijkt de hele uitzending -die gelijktijdig met de Goodwood Revival plaatsvond- hieronder:

MEER VAN DAT:

FotoSpecial: Porsche Museum Stuttgart

DRIVR-Video: Met de Porsche 992 GT3 op recce in Luxemburg

Porsche Unseen: Fotoboek geeft inkijk in de herspenspinsels van Porsche’s designafdeling