Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
BEjFlocNH8w

Na een halve eeuw in de koningsklasse van de Formule 1 heeft Sir Frank Williams het tijdelijke voor het eeuwige ingeruild. De piloot die teambaas werd en in 1986 door een auto-ongeval in een rolstoel belandde, werd afgelopen vrijdag in het ziekenhuis opgenomen waar hij vandaag op 78-jarige leeftijd overleden is. Met 9 constructeurstitels en 7 stuks bij de rijders was de Brit niet minder dan instrumenteel in de F1, waar hij tot de verkoop van de Williams-renstal in september 2020 actief bleef.

MEER LEZEN

Artiestencollectief eert Williams F1 met octaanprint

Lotus kondigt partnerschap aan met Williams Advanced Engineering

Omega Speedmaster: Van het circuit naar de maan