Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We waren er vaak – en graag – aanwezig, bij ‘Jewels in the park’ op Schloss Dyck. Terwijl de Classic Days zullen blijven bestaan, zal het event niet langer doorgaan op Schloss Dyck.

Veertien edities zijn er doorgegaan van het ‘Gartenparty und Klassiker- und Motorfestival’ bij het Kasteel van Dyck in het plaatsje Bedburdyck, Jüchen in Noordrijn-Westfalen. Met geel/zwarte bordjes werd er steevast het einde van de realiteit aangekondigd en reed je de wereld van de Classic Days binnen. Het event had stilaan een internationale uitstraling gekregen, niet van de orde van Goodwood – daarvoor ontbrak het (nog) aan historiek en echt racen – maar wel met een goede organisatie en een setting als een sprookjeswereld. Dat dit alles nog eens relatief snel bereikbaar was vanuit Brussel – zonder gedoe van een kanaal over te steken – was de kers op de taart.

2018 classic days schloss dyck

2018 classic days schloss dyck2018 classic days schloss dyck

Na twee afgelaste edities – u kan wel raden waarom – wordt de traditie van 5 tot en met 7 augustus verdergezet. Dit keer in de omgeving van de Messe in Düsseldorf. We zijn erg benieuwd naar het finale resultaat, maar denken stiekem toch ook al aan het charmante alternatief nog dichterbij huis: het Antwerp Concours d’Elegance aan Kasteel Belvédère in Wijnegem op 11 september.

2019_classic_days_schloss_dyck_202019_classic_days_schloss_dyck_19

2018 classic days schloss dyck