Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
PlkJ3PeOcDs

Van alle Goodwood-events is de Members’ Meeting het enige dat niet consequent gelivestreamd wordt op Youtube. Leden van de Goodwood Road & Racing-club kunnen het weliswaar achter een paywall volgen, de grote massa is doorgaans aangewezen op Best Of-compilaties aan het eind van de respectieve racedagen. Voor 2022 maakt de equipe van Lord March daar een uitzondering op, allicht omdat dit het jaar is waarin het allemaal weer redelijk normaal mag en kan. Bovendien ziet de meteo er voor het hele weekend goed uit in Chichester, wat de beeldenstorm er alleen maar mooier op maakt. Enjoy Glorious Goodwood!

UPDATE: De Britten hebben beslist om de livestream enkel op zaterdag aan te bieden, vandaar de Best Of-selectie hieronder.

 

MEER LEZEN:

Fotoverslag: 78ste Goodwood Members’ Meeting

Reportage: 77ste Goodwood Members’ Meeting: (Fun) Business as Usual

76e Goodwood Members’ Meeting: The Show Must Go On