Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Voor de liefhebbers van Goodwood Revival is er de mogelijkheid om een beetje van de lokale magie in huis te halen, door middel van een sfeervolle Goodwood klok.

Bezoekers van Revival of de Members’ Meeting zullen de woorden “Goodwood Motor Circuit and Aerodrome” wel herkennen. Deze tekst begroet je immers wanneer je het circuit onderdoor gaat om de paddock te bereiken. Minstens even iconisch is het klokje ernaast. Van oudsher stond er Rolex bij deze klokken maar sinds enige tijd heeft Goodwood een partnerschap met IWC. De tijd staat niet stil…

Het ‘klokje’ dat je op het platform daughtersoftherevolution.uk -voor 55 pond exclusief kosten van verzending, douane etc.- kan vinden is eigenlijk liefst 56 centimeter lang, 15 centimeter breed en 19 centimeter hoog en zit in een fraai, robuust houten kader. Zichtbaar is het dus ten alle tijden. Ideaal voor wanneer je languit voor de tv ligt en zelfs het omdraaien van je pols (om de tijd af te lezen) al teveel moeite vindt. Ander optie is de klok boven de deur te hangen om -net als in Goodwood- er telkens onderdoor te lopen. Een sympathieke eyecatcher (en ideaal vaderdagcadeau aan jezelf?) is het sowieso, en zoals het Goodwood klokje thuis tikt…

MEER LEZEN:

InstaGallery: Fake Cars And Real Watches

Speedmaster: Van het circuit naar de maan

Video: Klassiekerfotograaf Tim Scott over Horloges en de Goodwood Revival