Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Toegegeven, twee fotospecials van hetzelfde event in dezelfde week, we hebben het op DRIVR de laatste tijd wel eens anders gezien. Dat komt zeker niet door een gebrek aan motivatie of interesse, maar wel door het gezinsleven dat een prominent plekje in onze levens heeft opgeëist. Dat merk je niet alleen aan deze webstek, maar ook aan stof happende weekend-DRIVR’s en evenementen die niet bezocht kunnen worden.

Zo baalde ik er erg van de Interclassics in Brussel vorig jaar te moeten missen, nét toen er een knappe expositie rond Jacky Ickx te bezichtigen was. Ik maakte mezelf de belofte dat ik editie 2022 onder geen enkel beding zou missen, ongeacht of de affiche me zou aanspreken of niet. Gelukkig kondigde de organisatie specials rond 50 jaar BMW Motorsport en 75 jaar Ferrari aan, waardoor enige vorm van twijfel meteen smolt als sneeuw voor de zon.

Hoewel er zeker een zeer knappe collectie aan klassieke wagens naar de Heizel paleizen afzakte, bleef ik toch een beetje op mijn honger zitten. Wellicht kwam dat door mijn voorliefde voor racewagens, die de Classic Car Show dit jaar toch wel een beetje miste. Op dat vlak zal de januari-editie in Maastricht soelaas bieden. Daar zal de Dutch Grand Prix als thema centraal staan, waardoor klassieke koersbakken hopelijk de bovenhand zullen hebben. Geniet van de beelden!