Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

4 graden en regen, het moment om er een goed boek bij te nemen of om naar Interclassics op de Heizel af te zakken. Want al mag het ‘echte’ autosalon zijn bestaansreden anno 2022 ietwat verliezen, klassiekers vulden weer zonder problemen ettelijke paleizen. Lang leve de klassieker!

Ja, het is best aangenaam om zo op een grauwe novemberdag wat te kunnen snuisteren. Tussen illustere klassiekers, 50 jaar BMW M en 75 jaar Ferrari werden gevierd -alhoewel wij ook oog hadden voor 70 jaar Ecurie Francorchamps-, maar ook om de manmaths los te laten op (net nog?) ‘betaalbaardere’ klassiekers of te grasduinen in boeken en schaalmodellen die te koop werden aangeboden. Geniet van dit eerste van twee fotospecials -telkens door een verschillende lens- die we klaarstaan hebben voor u.

LEES MEER

Interclassics 2021

Interclassics 2019

35 jaar Ferrari Testarossa