Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie weg wil van koning voetbal is bij ons aan het juiste adres. We schotelen jullie Tiff Needell aan het stuur van een C-klasse voor. Een typische wagen voor ‘zondagsrijders’… Gelukkig niet zomaar een C-klasse, wel de technologisch geavanceerde racemachine waarmee Mercedes weerwraak nam op Alfa Romeo.

Richting midden jaren ’90 schakelde de DTM een versnelling hoger. Niet alleen qua gehanteerde technologie maar ook qua budgetten… Liefst 10 miljoen pond voor een fabrieksteam met 2 wagens. Resultaat slechts 3 constructeurs waren nog geïnteresseerd. Als er een zou stoppen zou dit het einde van het format kunnen betekenen wordt in het filmpje hieronder gesteld. Van een aangekondigde kroniek gesproken… Maar geniet vooral van de indrukwekkende snelheid die Tiff aan het stuur van deze racende ster weet te ontwikkelen en schrik niet als er een vrachtwagen met rokende banden opduikt…