Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als het niet de zon is die ons buiten lokt, dan wel de goedgevulde kalender. Afgelopen weekend kon je immers niet enkel afzakken naar Spa voor de 6 hours, maar op maandag was er ook Porsche & Coffee in Leuven. Een kleine kleurrijke sfeerimpressie.

In die Heimat is er op de 1ste mei al jaar en dag een Porsche meeting maar gelukkig kunnen we op die vrije dag ook gewoon in het centrum van België terecht voor een dosis P-virus. Niet op een renbaan zoals bij onze buren, maar op een ‘simpele’ parking. Eentje die echter wel gevuld is met véél lekkers. Deels dankzij Porsche Centre Mechelen dat niet alleen een GT3 Manthey meebracht maar ook een sobere -ja, dat kan!- GT4 RS en een gloednieuwe GT3 RS. Verder kwamen er liefhebbers opduiken met een bonte verzameling Porsches gaande van nieuwe Macans en Taycans tot vroege elfjes, 356’s en zelfs een eigenhandig geprepareerde 944 ‘rally’. Ohja, lekkers was er trouwens ook in de vorm van hamburgers van de Foodgarage Hoase. Een top tip voor een eenvoudige maar leuke eerste mei kortbij.