Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De DRIVR-redactie moest het afgelopen jaar door familiale en professionele omstandigheden noodgedwongen wat rustiger aan doen. Toch hebben we ons uiterste best gedaan om op regelmatige basis leuke posts te schrijven, en terloops ook wat evenementen vast te leggen. Ondanks het feite dat het allemaal wat beperkter is dan hetgeen jullie normaal van ons gewoon zijn, hebben we op een jaar tijd toch heel wat leuk beeldmateriaal kunnen verzamelen. Van dat laatste geven we jullie als afsluiter van 2023 graag een “best-off” overzicht, aangevuld met beelden van kleine events die het (net) niet tot de site geschopt hebben. Dit was 2023, geniet van de beelden en we zien jullie graag terug in 2024!

Januari

BRUSSELS MOTOR SHOW 2023

April

EXPO 24 UUR VAN LE MANS @ AUTOWORLD

Mei

FIA WEC SPA-FRANCORCHAMPS 2023

PORSCHE & COFFEE LEUVEN

SPA CLASSIC 2023 DEEL1 & DEEL2

Juli

ADAC GT MASTERS NURBURGRING GP

Augustus

OLDTIMER FLY & DRIVE IN

CLASSIC CAR FRIENDS PEER

September

GOODWOOD REVIVAL 2023

DRIVR-RIT 6, DE LUXEMBURG-EIFEL-EDITIE

Oktober

FANATEC GT SERIES ZANDVOORT 2023

November

INTERCLASSICS BRUSSELS 2023 DEEL1 & DEEL2

December

AUTOWORLD PORSCHE DRIVEN BY DREAMS