Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We hadden het reeds aangekondigd ten tijde van de lancering van DRIVR 2.0: naast alles wat onze geliefde vierwielers betreft, snijden we ook graag eens een alternatief onderwerp aan. We deden dit voorheen als vaste weekend-post, met spraakmakende columns, leuke weetjes en diverse kijk- en luistertips.

Buiten De Rijlijn wordt nu dus een aparte rubriek op de website, al blijft de receptuur identiek. Zaken zoals techniek, ruimtevaart, luchtvaart, muziek, film, design en mechanica krijgen allemaal een plaatsje in het nieuwe BDR (waarvan het eerste artikel reeds deze zomer verscheen). BDR blijft een uitlaatklep voor topics die niet per rechtstreeks iets te maken hebben met de automobielsector, maar wel in een gemeenschappelijk interesseveld kunnen vallen.

Uiteraard blijft DRIVR in de eerste plaats onderwerpen uit de automobielsector aansnijden, en zullen alternatieve topics eerder op een sporadische basis hun weg naar onze webstek vinden. Van ondergetekende mag je vooral wist-je-datjes, technieken en anekdotes uit de luchtvaartsector verwachten. Welke topics het ook mogen worden, het concept blijft identiek: alles wat zijn weg naar DRIVR vindt, is geschreven en gedreven door pure passie.