Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Habitués hebben het al gemerkt: ik ben weer een lijst autofotografen aan het compileren. “Maar…” dacht ik gisteren bij mezelf, “waarom moeten dat altijd buitenlanders zijn?”. België telt immers ook een aantal kleppers die misschien niet bij het grote publiek maar zeker in het wereldje bekend zijn. Dringend tijd dus om die landgenoten de verdiende aandacht te schenken, te beginnen met de 22 jaar jonge Jeroen Peeters die zijn strepen al meer dan verdiend heeft op de DRIVR-redactie. Zijn voorkeur gaat van nature uit naar het duurdere speelgoed uit de octaangeschiedenis – maar zoals onze feature-rubriek bewijst, is hij zeker niet vies van een moderne vierwieler op tijd en stond. Art Directors opgelet!

008

018

wallpaper-ford-fiesta-16-sport-1680-op-1050

036

027

031

033

019

1680_1050_mg_5988

012

[Foto’s: Jeroen Peeters – Meer materiaal in ‘s mans vernieuwde portfolio]