Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Screen Shot 2015-10-28 at 19.44.22Mail van Stijn Braes, de man die de octaanevenementen voor DRIVR verslaat: “Ik ontdekte net dat onze Belgische trots Paul Frère niet enkel bij de klassieker Grand Prix maar ook bij de Belgische film Le Départ betrokken was, over een jongen die kost wat kost aan een 911 wil raken om zijn eerste race te rijden. Imdb omschrijft de film als volgt: A fast-paced comedy about a young Belgian car nut and hairdresser’s apprentice, his girlfriend, and their legal and illegal attempts to get a Porsche under him for his nearing debut race.”

Helemaal zeker zijn we niet. Maar te beoordelen aan de kunde waarmee de Porsche bestuurd wordt, lijkt het ons logisch dat Frère die scènes ook ‘ingereden’ heeft, en niet alleen die met de Mustang. Fijn jazzdeuntje ook, die ‘Chaque Heure est un Départ’ van Krysztof Komenda.