Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Voor net geen 20.000 euro extra maakt McLaren nu ook je 570S Spider extra circuitvriendelijk.

Bij McLaren zijn de woorden Spider en circuit nooit elkaars tegenpool geweest. Dankzij de standaard carbon monocoque, die bij de Britten als Monocell door het leven gaat, moeten de open Spiders niet of nauwelijks aan structurele stijfheid inboeten. Geen wonder dus dat dat de open versies het vanaf hun introductie steevast beter doen dan de coupé’s. Je krijgt immers het beste van twee werelden. Ook op het circuit.

McLaren 570S Spider Track Pack

Niet geheel onverwacht maakt McLaren daarom nu ook het Track Pack beschikbaar op de 570S Spider. Wie op de bestelbon het vakje Track Pack aanvinkt krijgt in ruil voor net geen 20.000 euro of 19.591.59 euro om precies te zijn, een heleboel opties die al eens van pas kunnen komen op de lokale trackday.

Specifiek gaat het om twee carbon kuipstoelen (-13 kg), Alcantara stuurtje, carbon interieurpakket, inclusief grote carbon stuurpeddels, sportuitlaat (-5 kg), ultralichte, gesmede 10-spaaksvelgen omhuld met Pirelli P-Zero Corsa’s (-15 kg) en het McLaren Track Telemetry Pack dat toelaat je rondetijden te filmen en registreren. Alles samen bespaar je er zo’n 33 kg mee tegenover de standaard 570S Spider.

Sinds zijn introductie op de 570S Coupé wordt het sportpakket op zo’n 10% van de nieuwe modellen aangevinkt. Benieuwd of het ook zo’n vaart zal lopen bij de Spider.