Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In navolging van Structural Blue komt Lexus met een nieuw en bijzonder kleurtje voor zijn fabelachtige LC coupé.

Specifiek gaat het om Flare Yellow. Een nieuw kleur dat volgens Lexus een toonbeeld is van Japanse craftmanship. Behalve het opvallende gele exterieurkleurtje is ook het interieur aangepakt. Dat kreeg een nieuwe binnenkleur met wit anilineleder, zwart Alcantara en geelkleurige stiksels.

2018_lexus_lc_flare_yellow_edition

2018_lexus_lc_flare_yellow_edition

De Lexus LC Flare Yellow Edition komt standaard het performance pakket en staat dus op gesmede 21-duims velgen. Het dak en de actieve achterspoiler zijn tevens vervaardigd uit Carbon Fibre Reinforced Plastic (CFRP). De nieuwe versie van de LC coupé is vanaf de herfst van dit jaar leverbaar op zowel de hybride LC 500h als de LC 500 met zijn atmosferische 5.0-liter V8. Het publieksdebuut van de LC Flare Yellow Edition vindt plaats in oktober op de Paris Motor Show.

2018_lexus_lc_flare_yellow_edition_05

Eerder bracht Lexus met Structural Blue nog een opvallende kleur naar zijn Gran Turismo. Dat blauw was geïnspireerd op de vleugels van de Morpho-vlinder, bestond uit maar liefst 7 laklagen en zou volgens Lexus tot bijna 100% van het licht weerkaatsen, waar dat bij meer standaard blauwe lak slechts 50% was. Het lakproces is naar eigen zeggen zo delicaat dat per dag slechts twee LC’s in Structural Blue geproduceerd kunnen worden.