Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Ook beschikbaar in Graphite Black en Sonic Titanium.

Gezien het intensief bouwproces en de beperkte productiecapaciteit is het een geluk bij een ongeluk dat de ravissante LC coupé (en binnenkort ook cabriolet) geen overdonderend succes zijn in absolute verkoopcijfers. Maar dat belet Lexus er uiteraard niet van om het vlaggenschip nog eens regelmatig onder de aandacht te brengen.

2019_lexus_lc_terrane_khaki_green_08

2019_lexus_lc_terrane_khaki_green_022019_lexus_lc_terrane_khaki_green_06

Zo was er eerder al de speciale editie ‘Flare Yellow‘ en ‘Structural Blue’. En daar voegen de Japanners nu ook de Classic Limited Edition aan toe. Verkrijgbaar in drie unieke kleurtinten, maar waarbij onze voorkeur zonder twijfel toch uitgaat naar de Terrane Khaki-versie. Een specifiek groen dat volgens Lexus verwijst naar British Racing Green, en dat gecombineerd wordt met een leder/Alcantara interieur in Saddle Tan en Black Amber.

2019_lexus_lc_terrane_khaki_green_04

2019_lexus_lc_terrane_khaki_green_102019_lexus_lc_terrane_khaki_green_11

Net als bij de standaard LC heb je als koper de keuze uit een hybride versie met 3,5-liter V6 en 359 pk (LC 500h) of de meer klassieke variant met atmosferische 5,0-liter V8 en 464 pk (LC 500), telkens gekoppeld aan een 10-trapsautomaat. De eerste leveringen zijn voorzien vanaf november 2019.