Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
nwVQfrstsA8

Van alle 106 McLaren F1’s is de F1 met chassisnummer 01R waarschijnlijk de meest waardevolle. Het is immers dit bewuste exemplaar dat in 1995 als eerste over de finish ging tijdens de 24 uur van Le Mans. McLaren nam het bewuste exemplaar, dat meestal in de entreehal van het McLaren Technology Centre staat te blinken, voor Monterey Car Week mee naar de Rolex Monterey Motorsport Reunion op het circuit van Laguna Seca. Daar plaatste het niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen Formule 1 Mika Häkkinen achter het stuur van de legendarische racer voor enkele demorondjes. En dat de Fin het sturen nog niet verleerd is bewijst hij in volgend filmpje waar hij de atmosferische 6,1-liter V12 flink de sporen geeft. Speakers op 11 en genieten maar!