Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8m0i5j69xEI

Hoewel Nissan oorspronkelijk geen productieplannen had met deze GT-R50 by Italdesign, kwam daar snel verandering in met een gelimiteerde productie van 50 exemplaren, elk voor een prijskaartje van om en bij de 800.000 euro. Nu krijgen we wat meer inzicht in hoe deze precies gebouwd zullen worden bij Italdesign in Italië.

En daar komt uiteraard heel wat handwerk bij kijken. Opvallend is dat de futuristisch uitziende supercar heel wat met hand geklopte aluminium panelen krijgt, en niet zozeer in carbon. Anderzijds is de GT-R, en de meest recente R35-generatie, nooit een lichtgewicht apparaat geweest. En dat zal bij de GT-R50 dus niet anders zijn. Niet dat dat een probleem zal zijn, want onder de kap zit een tot 720 pk gekietelde twin turbo 3,8-liter V6.