Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
14cT23mWWe8

Eenmaal per jaar wordt de rust in de oudste nog bestaande constitutionele republiek van de wereld verstoord door het geluid van losgeslagen rallymachines.

Ieder jaar worden de Apennijnen in en rond San Marino getrakteerd op de crème de la crème van de internationale rallysport. Rally Legend San Marino staat voorlopig enkel op de agenda van de die hard rallyfans, maar wint niettemin ieder jaar aan populariteit. Niet onlogisch gezien het indrukwekkend deelnemersveld dat bovendien ook nog erg gediversifieerd is. Historisch spul à la Lancia 037 en Audi Quattro, maar ook modern rallyspul zoals de Ford Focus WRC en Citroën C4 WRC, het passeert er al allemaal de revue. En meestal ook op de limiet. Kijken maar!