Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
i7iI-CF-FIM

Hoewel de Jaguar XE SE Project 8 hoogstwaarschijnlijk nooit een racehistoriek zal hebben, is het niettemin een bijzondere auto die voor dergelijke evenementen in aanmerking zou kunnen komen.

De meest roemruchte straatrace van allemaal is natuurlijk de Targa Florio. Henry Catchpole, niet langer bij EVO maar bij het Youtube-kanaal Carfection, trok daarom met een van de 300 Project 8’s naar Sicilië en ging op zoek naar het Targa Florio-parcours en de talenten van de Jaguar. Naar verluidt zijn ze nog niet allemaal besproken. Al zit zijn stevig prijskaartje van minstens 185.000 euro daar natuurlijk ook voor iets tussen.