Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
CavdfZe6QUc

Volgens velen is de Miura een van, of zelfs dé mooiste auto ter wereld. Maar zelf is ontwerper Marcello Gandini daar klaarblijkelijk minder van overtuigd. Zo moest hij naar eigen zeggen flink wat moeite doen om er toch iets degelijks van te maken. Een voorbeeld daarvan is zijn trucje met de befaamde wimpers.

Gandini vertelt zijn verhaal in een interview met Davide Cironi waarin hij zonder verpinken ook andere interessante thema’s aan bod brengt zoals de samenwerking met (het Italiaanse) Bugatti, Ferrari, Maserati en Lamborghini onder latere voogdij van respectievelijk Chrysler en Audi. Kortom, een boeiend gesprek waarin heel wat feiten aan bod komen die zaken in een nieuw daglicht stellen.