Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zpzOf4-6GoE

Dit is lang niet de eerste en zeker niet de laatste compilatievideo over de Groep B-rallyklasse. Meer dan 30 jaar na de formule om veiligheidsredenen werd opgedoekt, blijven de beelden tot de verbeelding spreken. Niet in het minst omdat media én publiek de wagens letterlijk konden aanraken terwijl ze langszij vlogen.

Deze montage probeert de zaak ietwat anders te benaderen, door de introductie van de vierwielaangedreven Audi Quattro als uitgangspunt te nemen. De reactie van de concurrentie bleef natuurlijk niet uit, maar het noodlot evenmin. Verwacht je dus aan straffe uitspraken en sombere momenten richting einde van deze minidocu, wat meteen ook het einde van de Groep B-reeks betekende.