Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8izdwE1Xvss

Matt Bishop werd ooit ‘de machtige journalist in de Formule 1‘ genoemd. Een titel die hij te danken had aan het succes van zijn magazine F1 Racing, dat hij zou uitbouwen tot een wereldwijd fenomeen. Daarna maakte hij de overstap naar McLaren waar hij door Ron Dennis himself werd weggeplukt om aan de leiding te staan van de communicatieafdeling. Het zouden boeiende jaren worden met onder andere de steile opmars van Lewis Hamilton’s carrière. Volgens Bishop wordt Hamilton door veel mensen verkeerd begrepen, zowel als coureur als als mens. Het is maar een van de vele anekdotes die tijdens dit boeiende en één uur durende interview aan bod komen. Absoluut de moeite dus.

[Hat tip: Duckie RS]