Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Fax32XIt6LY

Was het niet voor dat tragische ongeval in 2010, dan zou de wereld nooit van Hiromu Naruse gehoord hebben. Nochtans stond de Grand Master Test Driver aan de wieg van een hele rist genietbare Toyota’s en Lexi die hij tijdens zijn 47-jarige carrière bij de constructeur definieerde, op en rond de Nürburging.

Toyota loopt niet te koop met het verhaal van Naruse-San, omdat het op een abrupte en bovenal tragische manier eindigde. Tegelijk is het respect voor de Grand Master Test Driver nog steeds zo groot dat elk verhaal over zijn persoon tot op het hoofdkantoor in Japan opgevolgd wordt. Naruse was namelijk erg close met Akio Toyoda, de huidige CEO die samen met hem Gazoo Racing oprichtte. Dat en nog veel meer ontdek je in deze videoreportage, die het geschreven eerbetoon in de 2019-Special van AutoWeek begeleidt: