Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na de F-type coupé en cabrio krijgen nu ook de XF berline én break een speciale versie Chequered Flag.

Naar goede gewoonte update Jaguar/Land Rover zijn modellen rond de jaarwissel. En dat is nu niet anders. Samen met de modeljaarupdate introduceert het nu ook een Chequered Flag-editie van de XF berline en XF Sportbrake. Een eer die eerder al de F-type te beurt viel.

2019_jaguar_xf_chequered_flag_02

Specifiek gaat het om een resem specifieke en extra standaarduitrusting die de sportieve sedan en break extra interessant moeten maken. Denk aan unieke koetswerkelementen zoals labels op de zijdelingse verluchtingsroosters, lichtmetalen velgen met glanzend zwarte afwerking en keuze uit drie specifieke koetswerkkleuren (Yulong White, Santorini Black en Eiger Grey).

2019_jaguar_xf_chequered_flag_04

Apple CarPlay en Android Auto

Het interieur komt standaard met een volledig lederen interieur met fraaie R-Sport-zetels, Chequered Flag-drempelplaatjes, een aluminium Dark Hex- sierlijst voor het instrumentenbord en specifieke tweekleurige kleurcombinaties.

2019_jaguar_xf_chequered_flag_01

De Chequered Flag editie is verkrijgbaar met een brede waaier aan motoren in zowel diesel als benzine. Van de 180 pk sterke 2.0 Ingenium-viercilinderdiesel tot de 300 pk sterke 2.0 Ingenium-viercilinderbenzinemotor. Alle modellen zijn standaard voorzien van het Jaguar’s nieuwste Smartphone Pack dat (eindelijk) over features beschikt zoals Apple CarPlay en Android Auto. Prijzen van de XF Chequered Flag berline starten bij 55.650 euro, voor de Sportbrake is dat minstens 60.650 euro.