Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
q9cwb4kmU64

Wie autocultuur zegt, zegt het Verenigd Koninkrijk. En dat is precies waarom Phil McGovern zijn droom richting het VK bracht.

McGovern werkte lange tijd in Dubai voor Jaguar Land Rover, maar was tegelijk ook de drijvende kracht achter de populaire website Crank & Piston. Toen beide zaken op een gegeven moment met elkaar in conflict kwamen, koos hij voor zijn tweede passie, en keerde hij terug naar het Verenigd Koninkrijk om er zijn ultieme droom uit de grond de stampen. Het mekka voor elke petrolhead in de vorm van Caffeine & Machine. Een countryclub gelegen in de Cotswolds, in centraal Engeland. Het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van twee- en vierwielers met wekelijkse evenementen, geweldige koffie, mogelijkheid tot overnachten, lunchen, iets drinken en ga zo maar door. Rest ons alleen de vraag; wanneer in België?