Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Goodwood-fans hebben het zeker al gemerkt: de gratis livestreams waar we al jaren met zijn allen van genieten tijdens de Members Meeting, het Festival of Speed en de Revival, die zijn niet meer. GRRC streamt nog wel een paar programmapunten op Youtube, maar dat zijn vaak on-boards die bewust geen overzicht bieden.

Al de rest zit voortaan achter een betaalmuur, die je met een GRRC Fellowship kan ontsluiten. Kost je 45 euro per jaar, maar daarmee kan je wel blijven genieten van de integrale streams én een paar extra voordelen. Voor de DRIVR-lezers compileren we hieronder de hoogtepunten van de alweer 77ste Goodwood Members Meeting:

En als toemaatje: de Gerry Marshall Trophy in zijn geheel!

Deze lijst wordt gaandeweg aangevuld op zondag 7 april: