Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
TP9kokeyxGU

Officieel was het een acceleratietest, georganiseerd door Porsche om aan te tonen dat de elektrische Taycan wel 26 keer (en meer) met zijn lanceerhulp van 0 naar 200 km/u kan sprinten. Maar in feite was het een zoveelste stukje in de meticuleus opgezette marktlancering van de allereerste volelektrische Porsche, die zo goed als zeker op het nakende Salon van Frankfurt zal debuteren.

Dat Porsche in de eindsprint naar de lancering een extern medium zou inzetten, was dan weer wel een verrassing. De Fully Charged Show is een Britse productie die zich exclusief op geëlektrificeerde voertuigen concentreert, aangevoerd door ex-Fifth Gear-presentator Jonny Smith alias @Carpervert. Mede daardoor kom je in deze bijna 17-minuten durende mini-documentaire meer dan ooit te weten over de belangrijkste Porsche sinds de 911.