Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
mcQWMHYCrO8

Kan een musclecar zich meten met Europe’s finest? De nieuwe Mustang GT500 mag zijn kans wagen tegen onder andere de 991.2 GT3 RS.

Vermoedelijk valt er hoongelach over de ‘Stang zijn kandidatuur. Want nooit in de geschiedenis van Mustang kon de pony car een vuist maken tegen het Europese sportwagengeweld. Wat de nieuwe GT500 dan zo potentieel gekwalificeerd maakt? Wel, met meer dan 750 gesuperchargede peekaa’s en een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling is de GT500 krachtiger en meer gesofisticeerd dan ooit, terwijl ook het chassis minstens zoveel aandacht gekregen heeft. Sterker zelfs. Dankzij innovaties zoals carbon wielen en een carbon achtervleugel van de Mustang GT4-racer, mag de GT500 zelfs de meest recente GT3 RS recht in de ogen kijken. Of blijft de Porsche het superieure circuitspeeltje? Antwoord in onderstaande video.

MEER KIJKEN

Video: Achter het stuur van de LCC Rocket

Waarom een Carrera GT met +100.000 km gewoon beter is

Video: Is dit de ultieme 964 Turbo?