Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Terwijl de meeste grote muziekfestivals nog geen standpunt innemen komen de organisatoren van de 24 uur van Le Mans wel met een nieuwe datum op de proppen: Niet op 13 en 14 juni maar op 19 en 20 september zal er op het Circuit de La Sarthe geknald worden.

Le Mans in de herfst rijden is geen unicum. In ’68 werd reeds Le Mans gereden tijdens het laatste weekend van september. Toen omwille van de protesten tijdens die beruchte mei ’68. Ook deze keer zal er door de snellere zonsondergang en latere zonsopgang weer meer in het donker gereden worden. Toyota zal dus in de duisternis op jacht moeten gaan naar een derde opeenvolgende zege in ‘s werelds meest vermaarde etmaalrace.

2020_toyota_le_mans_01

2020_toyota_le_mans_022020_toyota_le_mans_03

Members Meeting

Eerder moest ook al Goodwood Members Meeting op zoek naar een nieuwe datum. Deze ligt evenwel nog niet vast en wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. De organisatie van de Formule 1 besliste dan weer op de gebruikelijke zomerbreak te verschuiven van juli naar april. Daardoor kunnen heel wat uitgestelde races toch nog gereden worden. Al betekent het wel dat de reeds drukke kalender nog drukker zal zijn dan ooit te voor. En dat er ook minder getest zal kunnen worden.

MEER LEZEN

Animatiefilm: Le Mans 1955 – Deadly Competition

Glickenhaus SCG 007 – Toekomstig Le Mans-winnaar?

Integraal te beluisteren: The 24 minutes of Le Mans, een vinylplaat van Porsche