Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

COVID-19 eist zijn zoveelste slachtoffer(s) want er komt dit jaar geen Goodwood Festival of Speed (FoS), noch Goodwood Revival. De organisatie verplaatst beide evenementen naar volgend kalenderjaar.

Lord March en de zijnen hebben de beslissing om beide evenementen al dan niet te laten doorgaan zo lang mogelijk uitgesteld, maar zien zich genoodzaakt beide evenementen af te gelasten. Alle pistes zijn onderzocht maar het is economisch, technisch en praktisch onmogelijk gebleken om de regels omtrent social distancing te respecteren, in combinatie met de unieke sfeer van beide jaarlijkse automobiele hoogmissen. Eerder had het ook al de jaarlijkse Members Meeting moeten afgelasten wegens corona.

2019_goodwood_festival_of_speed

Zij die reeds tickets gekocht hadden voor het Festival of Speed en/of de Revival kunnen hun tickets laten inwisselen voor exemplaren voor de editie van volgend jaar. Wie er niet kan bij zijn kan het bedrag dan weer terugvorderen door een mailtje te sturen naar motorsportenquiries[@]goodwood.com met de vermelding van het ordernummer. Dit kan nog tot en met 31 augustus 2020.

The Duke of Richmond:

“Goodwood is very sorry to announce that the Festival of Speed presented by Mastercard and Goodwood Revival will not take place in 2020 due to the social distancing measures required to fight the ongoing COVID-19 pandemic.

Goodwood has always prided itself on creating the very best events and experiences available and, with the measures that are required to fight the virus remaining in place, it would not be possible to hold the Festival or Revival without severely compromising the experience for all involved.

Ticketholders for both events will be able to roll their tickets over to the 2021 dates if they are able to, with General Admission, Grandstand and Hospitality tickets all valid and with no risk of price rises. Those who would not be able to attend or wish to claim a refund instead can find out more information here.

As you can imagine, losing both the Summer’s major events as well as the 78th Members’ Meeting from the 2020 calendar has severely compromised Goodwood’s finances. This has put the future of all Goodwood’s events, in their current form, in doubt.

As a result, Goodwood is asking for our fans – the most passionate in the world – to help it plan and continue to offer those world renowned events in the format we all love. To do this, the Goodwood Supporters’ Association (GSA) is to be resurrected, over a quarter of a century after it helped the resurrection of motorsport at Goodwood. It is hoped that the new incarnation will now help keep motorsport at Goodwood.”

Extra info via goodwood.com

MEER LEZEN

Goodwood Revival 2019: The best just got better

Klassiekerfotograaf Tim Scott over horloges en de Goodwood Revival

Goodwood Festival of Speed 2019: Show + Business