Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Gegeven de huidige statistieken aangaande het Covid 19-virus voelden we het al aankomen, maar nu is het ook officieel bevestigd: organisator Febiac verschuift de Brussels Motor Show naar januari 2022.

Door het verdwijnen van vele omvangrijke internationale salons keken we eens te meer uit naar de Brussels Motor Show van komende januari (2021). Maar het mag niet zijn, ook dit event zal niet doorgaan. De 99ste editie zal bijgevolg pas van 14 tot 23 januari 2022 plaatsvinden. Of zoals organisator Febiac het zelf formuleerde:

“Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol de deuren heeft geopend, hoopte FEBIAC om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten. Tegenover de aanhoudende en toekomstige onzekere sanitaire omstandigheden neemt FEBIAC nu zijn verantwoordelijkheid door het salon uit te stellen naar 2022.”

MEER LEZEN

Fotospecial Brussels Motor Show 2020
Fotospecial Brussels Motor Show 2019
Fotospecial Brussels Motor Show 2018