Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8F6XNnq0kIY

Op een paar nieuwsberichten en natuurlijk veel vermeldingen in het kader van Gordon Murray Automotive na hebben we het op DRIVR nog niet zo vaak over Brabham zelf gehad. Over de renstal die vroeger furore maakte in de F1 en zich vandaag weer op het langeafstandsracen heeft gestort. Dat daar met de BT62(R) een machtige tracktoy (met kentekens) uit is voortgekomen, is zowaar nog minder geweten. Hoog tijd dus om die leemte in te vullen met een driedelige minidocu door bandenleverancier Goodyear die het verleden, heden en de toekomst van de raceconstructeur schetst:

MEER LEZEN:

Trailer: ‘Brabham’ (2019)

Brabham BT62 wordt Straatlegaal

Video: Being Jack Brabham – Circuittest