Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het ziet ernaar uit dat de Aston Martin Valkyrie eindelijk -min of meer- klaar is. Reden genoeg voor Gaydon om de nieuwe hypercar eens langs een echte F1-wagen uit dezelfde renstal te zetten en er een paar journalisten aan te laten snuffelen. Henry Catchpole doet dat voor Carfection met creatieveling Marek Reichman en een focus op (de geschiedenis van) de F1-tak, Ollie Marriage voor Top Gear met ingenieur Fraser Dunn en de loep op de straatvariant. Zie je de dubbeltest met de GMA T.50 ook al zo voor je?

MEER LEZEN:

Aston Valkyrie is ode aan de atmosferische V12 (+ Video)

Video: Aston Martin E46 M3, het beste van twee werelden?

Officieel: Aston Martin V12 Speedster