Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
8Rv_1mY1AGg

Het Britse offroadmerk Bowler bezigt zich vooral met de ombouw van Land en Range Rovers voor rallyraid-doeleinden. Maar wist je dat de kersverse SVO-dochter in 2010 een reeks straatwagens heeft gemaakt op basis van de toenmalige Range Rover Sport? Slechts 6 exemplaren van de resulterende EXRS werden op kenteken gezet, compleet met een tot 550 pk gekietelde V8 Supercharger en een volledig vertimmerd koetswerk met nieuwe grondvesten. Daar verbleekt zowaar de nakende Defender V8 van het nieuwe moederhuis een beetje tegen, met name vanaf 5 minuut 40 seconden in onderstaande video van SCD:

MEER VAN DAT:

Land Rover Classic eert de Camel Trophy met gelimiteerde Works Defender V8

Ken je Klassiekers: Land Rover Defender Red Mamba

Land Rover viert 50 jaar Range Rover met de gelimiteerde ‘Fifty’