Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
L-b636ENd9w

Onze Porsche-man Stijn heeft de nieuwe GT3 Touring al in het lang en het breed bezongen. Het enige wat je daar nog aan kan toevoegen, is bewegend beeld en zinderende audio. Enter Rory Reid, de Brit die kortstondig Top Gear (mee)presenteerde en nu bij Auto Trader aan de bak komt. Porsche was namelijk zo slim om een paar Tourings mee te nemen naar het Goodwood Festival of Speed, waar de Britse journalisten er ongegeneerd een blokje mee om konden. Gelukkig voor ons had Reid een cameraman bij…

MEER VAN DAT:

Porsche en Siemens Energy werken aan Synthetische Brandstof

Video Bonanza: Vijf Meningen over de nieuwe Porsche 911 GT3 (992)

Officieel: Porsche Cayenne Turbo GT (2021) pakt SUV-record op de Nordschleife (+Video)