Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
iFeJXOJgf64

Hoewel Colin McRae het tijdelijke alweer veertien jaar geleden voor het eeuwige heeft ingeruild, spreken zijn rally-exploten nog altijd tot de verbeelding. Getuige daarvan het aantal Subaru Impreza’s die tot op vandaag eer betuigen aan de stuurheld met blauwe lak en gele 555-stickers, precies zoals Tiff Needell dat in 1997 al deed tijdens een reportage voor de Britse televisie. Het enige verschil is dat Needell met de echte bedrijfswagen van McRae mocht rijden, maar niet vooraleer de grootmeester eerst gedemonstreerd had hoe je zo’n WRC-auto echt naar je hand zet. Geniet van dit heerlijk stukje octaantelevisie, getekend VHS Rallies.

MEER VAN DAT:

Overzicht: Alle Subaru Impreza Turbo’s, STI’s en specials op een rij

Video: Colin McRae Tribute – ‘If in doubt, flat out’

ReünieTest: Subaru Impreza GT Turbo vs. Boxer Diesel