Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
5SS0l4sx56A

“Danger is certain, death is probable, but for most people the next 24 hours will be one long picknick.” Met die gevleugelde woorden opent Jack Pizzey één van de weinige documentaires die de BBC ooit aan de 24u van Le Mans gewijd heeft, getekend 1982. Het levert in de eerste plaats een kleurrijk tijdsdocument op, dat de reporter van dienst al volgt kadert: This triumph of organized recklessness is an Everest for drivers, a Waterloo for car-makers and a Mekka for advertising men. It is the most famous road-race in the world.” Fijne zondag!

MEER VAN DAT:

Docu op Zondag: Van Rossem’s Onyx F1-team

Docu op Zondag: RIP Murray Walker (1923-2021) – ‘It wasn’t work’

Docu op Zondag: ‘9 Days in Berlin’ – FIA Formula E