Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
20k95rqmw7c

In automiddens in de eclectische Porsche-collectie van landgenoot Johan Dirickx terdege bekend. Tal van media zijn er al eens een kijkje gaan nemen, waaronder recent ook een van de grootste Porsche-clubs ter wereld.

Heb je de laatste jaren al eens liggen kwijlen op een fraaie 911 tijdens een AutoWorld-tentoonstelling, dan is de kans groot dat die uit de collectie van Johan Dirickx kwam. Het fijne aan deze man is immers dat hij zijn ruime collectie Porsches -waaronder veel RS’jes, R’s en RSR’s- met het publiek deelt. Niet alleen statisch, maar bijvoorbeeld ook tijdens de Eifel Rallye of Goodwood Festival of Speed. Geheel terecht dus dat de Porsche Club of America deze collectie op zijn beurt in de kijker plaatst: