Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
jieCtWmEykw

Een grid van maar liefst vijfenvijftig GT3-wagens nam afgelopen weekend de start van de Fanatec World GT Challenge in Monza. Dat soort grote startvelden zijn normaal gezien eerder voorbehouden voor de 24-uursklassieker in de Belgische Ardennen. Het is duidelijk dat Stephane Ratel’s recept nog steeds werkt, en de formule het GT-racen wereldwijd op de kaart houdt. Natuurlijk helpt het ook wanneer een superster als Valentino Rossi de start neemt en dat ook nog lang niet slecht doet. Winnen deed het team van Belgische WRT-team dit weekend nog niet, maar de snelheid is er duidelijk wel. Het waren de BMW-merkgenoten van ROWE Racing die voor een één-twee bolwassing zorgden, al moest de Iron Lynx Lamborghini slechts 20 seconden toegeven na een race van drie uur. Terugblikken kan via onderstaande sprong: