Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
eTnmWutXuLQ

Voor de derde ronde van de Fanatec World GT Challenge, streek het circus afgelopen weekend neer in het prachtige Zuid-Frankrijk. Veel tijd om te relaxen was er echter niet, want de (vroege) titelfavorieten van ROWE-racing moesten alle zeilen bijzetten om de Akkodis ASP AMG GT3 in het vizier te houden. Het Mercedes-team recupereert hiermee van de opgave in Monza, en mengt zich in de strijd voor de toppositie de tussenstand. Er was ook een opsteker voor de nieuwe GT3-wagen van Ferrari, nadat Antonio Fuoco als vijfde over de meet kwam met de n° 71 AF Corse 296. Het trio Martin-Farfus-Rossi kon de schade voor het Belgische WRT-team nog enigszins beperken, met een 8e plaats algemeen. Terugblikken kan via onderstaande sprong: