Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
QPIh8uxgP48

De Fanatec World GT Challenge doet bij momenten meer denken aan de hoogdagen van toerwagen racen, dan aan GT-racen. Spannende deur-tegen-deur gevechten of vier wijd-bochtenwerk, er wordt niet snel gekeken op een metertje asfalt meer of minder. Het was op deze manier dat de leider in het kampioenschap, de n° 98 ROWE Racing BMW, te dikwijls in de klappen deelde, en de leiding in het kampioenschap moest laten aan de Mercedes van Akkodis ASP. Voor onze Belgen van WRT Racing was de Nürburgring al evenzeer geen groot succes, met een opgave voor de 46 van Martin/Farfus/Rossi, maar wel nog een zevende plek voor de 32 van Vanthoor/Van Der Linde/Weerts. Terugblikken kan via onderstaande sprong: