Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Net als vorig jaar mag je twee fotoreeksen van ons verwachten aangaande de grootste oldtimerbeurs van het land. Twee verschillende blikken op het gezellige oldtimerfeestje dat afgelopen weekend plaatsvond op de Heizel.

Toegegeven, we zagen op zaterdagavond nog maar weinig bordjes met ‘sold’ op. Dat heeft enerzijds mogelijk te maken met de gehanteerde prijzen, die niet meteen aan ‘sold…en’ doen denken, en anderzijds aan de algemene investeringstrend, waarbij alternatieve beleggingsvormen het moeilijker krijgen wanneer de rente stijgt. Niettemin, voor de reguliere bezoeker was er weer meer dan genoeg om van te genieten, gaande van de collectie ter ere van 100 jaar Le Mans (met onder andere de ‘hippie’ Porsche 917K in Belgische handen) tot een horde Testarossa’s (waaronder uiteraard een ‘monospecchio’), een 308 ‘vetroresina’ en zelfs de unieke (en wederom in Belgische handen zijnde) Aston Martin Victor. En dan vergeten we nog de vele standen met boeken en curiosa. Wederom een geslaagde editie!

 

LEES MEER

Interclassics 2022 Deel 1

Interclassics 2022 Deel 2

Interclassics 2021

Interclassics 2019